Dekorasyon

Duvar Tablosu Nedir? Duvar Tabloları Nereden Satın Alınabilir?

Duvar Tablosu ve Duvar Tabloları için en güzel örnek Lavi Tasarım yıldızlı gece kanvas tablo duvarda asılı olan ve koltuk ve sehpa olan oda resmi

Tarihin en eski sanat dallarından biri olan resim sanatı, 30 bin yıllık geçmişi ile her dönem insanların duygularını, düşüncelerini, isteklerini, yaşantılarını, hayallerini aktardıkları bir yol olmuştur. Mağara duvarlarını resmetmek ile başlayan bu sanat dalı günümüzde duvar tablosu olarak gelişimine ve seyir keyfi vermeye devam etmektedir. Çeşit ve model olarak sayısız eseri yansıtan duvar tablolarını anlatacağımız bu yazıda duvar tablo modelleri nelerdir ve duvar tablosu nereden alınır sorularının yanıtını da bulabilirsiniz.

Sanatsal kanvas tablo modelleri ve çeşitlerini daha yakından incelemek için lütfen https://lavitasarim.com/kanvas-tablo-modelleri-cesitleri/ adresini ziyaret ediniz.

 

Duvar Tablosu Modelleri ve Çeşitleri Nelerdir?

Bulunduğu ortamın tasarımını tamamlayan duvar tabloları mekanı dekore eden veya orada yaşayan kişinin stilini, tarzını ve kişisel zevkini de yansıtır. Duvar tablosu boyut, çerçeve, kullanılan malzeme, tablo tekniği gibi alanlarda çeşitlilik gösterir. Genel olarak duvar tablosu çeşitleri;

 

Duvar için mekân ile uyumlu tablo çeşidi belirlendikten sonra tablo modeline karar vermek gerekir. Mekanın ruhunu yansıtan ve kişinin seyretmekten zevk aldığı, kendini ifade ettiğini düşündüğü, sevdiği bir duvar tablosu modeli seçilebilir. Ünlü tablolar, manzara resimleri, illüstrasyonlar, sürreal tablolar, Atatürk tablosu, tematik resimler, ağaç, çiçek, doğa tabloları, çocuklar için animasyon ya da süper kahraman tabloları ve kişiye özel duvar tablo modelleri tercih edilebilir.

Duvar Tablosu Fiyatları

Evinize ya da herhangi bir iç mekân için düşündüğünüz duvar tablosu fiyatları ürünün imalat aşamasında kullanılan malzemeye, işçiliğe ve boyutlara göre farklı seviyelerde belirlenir. Orijinal eser ve duvar tablosu tercih etmek tahmin edilebileceği gibi uygun bütçelerle gerçekleştirilemeyecek bir zevktir. Bunu yanında yağlı boya eserler, sanatçıların orijinal resimleri ve el emeği gerektiren tablolar da yine belirli miktarda bütçe isteyen duvar tablosu çeşitleridir. Bunu yanında her bütçeye hitap eden duvar tablo modelleri çeşitlerine de ulaşmak kolaydır. Dijital baskı sayesinde her resim ya da fotoğraf istenilen duvar tabloları uygun fiyatlar ile duvarları süsleyebilir.

Metal ve ahşap harita tablo çeşitleri ilginizi çekiyorsa https://lavitasarim.com/duvar-harita-tablo-cesitleri-modelleri/ sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz.

 

Dekorasyonların vazgeçilmez ürünü olan duvar tabloları çeşit ve model olarak her zevke ve bütçeye hitap eder. Duvar tabloları kimisi için bir yaşam tarzı iken kimileri için de baktıkça huzur bulduğu bir ev dekorasyon ürünleri çeşididir. Her şekilde isteyenlerin kolaylıkla ulaşabileceği online ortamlar sanat severleri değerli eserler ile buluşturur.

Siz de yüksek kalite duvar tablosu satın almak istiyorsanız Lavi Tasarım’ın özel ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Duvar dekorasyon ürünleri çeşitleri ile sizlere hiçbir yerde göremeyeceğiniz müşteri memnuniyetini yaşatmaya çalışan Lavi Tasarım ‘a ulaşmak için yapmanız gereken tek şey www.lavitasarim.com üzerinde yer alan canlı chat veya WhatsApp üzerinden bize yazmak yada iletişim formundan ulaşmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir